North Coast Restaurant

scene01_composite.jpg

Located in the North Coast, Egypt. Within a zone of restaurants and entertainment consisting of one story restaurants and cafeterias. A restaurant designed as an indoor space holding the kitchen and its facilities and an outdoor dining area.

The idea behind the project was to create an attractive facade for the kitchen and an open buffet table within the restaurant zone to attract users to it. While infusing nature with architecture using a simple yet cutting edge tech structure made out of the YFA composite and covered with a translucent material while having ivy climb the structure. 

eeae2c1e-324d-4d53-8e27-7511199765da cop
eeae2c1e-324d-4d53-8e27-7511199765da cop
8a186da5-b22d-48b5-bab1-a7bb88bc9962
8a186da5-b22d-48b5-bab1-a7bb88bc9962
eda0a828-b7ff-47e9-8238-2ed5c77271f9 cop
eda0a828-b7ff-47e9-8238-2ed5c77271f9 cop
e449640f-c9e5-4fa2-ac9a-2612d11eb011 cop
e449640f-c9e5-4fa2-ac9a-2612d11eb011 cop